top of page

TEAM

Femke Kaspers

FEMKE

Ik ben Femke en ik ben al mijn hele leven gek op dieren, en honden in het bijzonder.
Het begon allemaal in de wieg, toen twee Ierse Wolfshonden over me waakten. Later kregen we een Schotse Deerhound, een Franse Basset, zijn dochter en een Spaanse adoptiehond in de familie.

Naast honden waren er ook vier katten, een Afrikaanse grijze roodstaart papegaai en een Beo deel van ons gezin.

Tijdens mijn carrière in de marketing- en communicatiebranche ben ik gaan werken als hondentrainer bij een hondenschool. Daar ontdekte ik mijn echte passie. Dit beviel zo goed dat ik een nieuwe loopbaan heb gekozen, werken met en voor dieren, om mijn hart te volgen.

En het kon niet lang duren voordat ik mijn eigen honden en katten adopteerde: op dit moment ben ik erg blij met mijn twee katten en drie hondjes, een Spaanse zwerver genaamd Flo. Een Roemeense rescue genaamd James en mijn Portugese kleine Maggie, alledrie fosterfails. Naast de hondenuitlaatservice run ik namelijk een stichting genaamd Dogs On A Journey waar ik ook honden en katten voor opvang. We helpen straathonden en -katten in Noord-Macedonië, Servië en Roemenië en herplaatsen ze in Nederland en België. Bent u geïnteresseerd, bezoek dan onze website www.dogsonajourney.com

Sterre

STERRE

Hoi! Mijn naam is Sterre, ik ben opgegroeid in Amsterdam. Ik heb altijd van honden gehouden! Mijn familie en mijn moeder ook. Ik ben al van jongs af aan bij hen in de buurt geweest en mijn liefde voor honden is alleen maar gegroeid. Ik wilde een baan waar ik gepassioneerd over kon zijn en waar ik van kon genieten. Daarom ben ik nu helemaal thuis in de hondenuitlaatbranche en heel blij dat ik Femke heb leren kennen. Ook neem ik al een tijdje op kleine schaal honden in huis tijdens vakanties, wat erg leuk is. Zo beleven zij ook een beetje vakantieavontuur!

Anna

ANNA

Hallo! Mijn naam is Anna, en ik vind het geweldig om je nieuwe hondenuitlater te zijn. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door dieren, vooral honden, en ik geloof dat elke hond het verdient om elke dag liefde, aandacht en beweging te krijgen.

Ik heb ervaring met het werken met honden van verschillende rassen en maten, en ik ben toegewijd om de best mogelijke zorg te bieden voor uw harige vriend.

Naast mijn liefde voor dieren ben ik ook verantwoordelijk en betrouwbaar. U kunt erop vertrouwen dat uw hond bij mij in goede handen is. Ik zal je altijd op de hoogte houden van onze wandelingen en ervoor zorgen dat  eventuele specifieke instructies of verzoeken opvolg.

Bedankt dat je me vertrouwt met je harige vriend. Ik kijk ernaar uit om uw hond te leren kennen en hem de zorg en aandacht te geven die hij verdient!

bottom of page